Gratis Brand Checklist

Jouw checklist voor een succesvolle business!

De checklist om jouw business naar een hoger niveau te brengen. Deze lijst helpt jou herinneren welke belangrijke elementen er nodig zijn voor jouw business als het gaat om jouw branding. Uiteindelijk wil je een succesvolle business, dus start gelijk goed met deze checklist!

 
"Omdat ik nieuwsgierig was naar het aanbod van Daisy heb ik als eerst de Brand Checklist gedownload. Ik wist niet goed wat te verwachtten, maar na het inzien van dit document had ik meteen een beter beeld van hetgeen ik eigenlijk allemaal nodig heb om mijn branding on point te krijgen. Met een aantal punten kon ik meteen aan de slag, zoals onder andere mijn 'why'. Ook waren er punten waar ik hulp bij kon gebruiken. Wat fijn dat ik toen een afspraak kon maken voor een Brand Scan: een gesprek met Daisy over mijn branding."

Ivanca
 
Brand Stylist & Illustrator

Hi, ik ben Daisy!

Ik help ondernemers een sterk merk opzetten dat 100% bij hun gevoel en business past, waarmee ze de juiste doelgroep aantrekken én meer geld mee kunnen verdienen.

Super leuk dat je aan de slag wilt met jouw branding: deze checklist zal jou hierbij helpen!

Met een betekenisvol en goed vormgegeven merk trek je de juiste klanten aan, bouw je een loyale community op én verdien je meer geld. Branding is namelijk meer dan alleen een logo: het is een compleet pakket dat gaat over hoe jij jouw business presenteert, online of offline!

Na het invullen van onderstaand formulier krijg je de checklist gelijk in jouw inbox. Na deze mail ontvang je inspiratiemail. Je kunt je ten alle tijden uitschrijven, maar dat hoop ik niet natuurlijk :)