Brand en Website Identity

Wat krijg je?

Online Pinterestsessie
Concurrentieanalyse
Primary Logo Design
Secondary Logo Design
Logo in Web/Print bestanden
Custom kleurenpalet
1-2 fonts voor jouw merk
Complete Styleguide
1x visitekaartje (drukklaar op je mat)
1x ontwerp naar keuze (bijv. ebook)
1x ontwerp naar keuze (bijv. folder)
5x Instagram highlight illustraties
Responsive Wordpress Website
Jouw eigen unieke ToolBox

Wat is het proces? Ja, ik wil investeren

Hoe werkt het?


Stap 1
VUL DIT FORMULIER IN EN VRAAG BRAND EN WEB IDENTITY AAN

Stap 2
ONLINE PINTERESTSESSIE OM JOUW VERHAAL TE BESPREKEN

Stap 3
WIJ GAAN SAMEN AAN DE SLAG MET JOUW MERK

Stap 4
JE KRIJGT JOUW EIGEN UNIEKE TOOLBOX TOEGESTUURD

Lieve woorden

 • Monique
  Toen ik na 10 jaar besloot om mijn gastouderbureau een andere naam te gaan geven hoorde daar ook een andere huisstijl en een nieuwe website bij. Het enige dat ik had was de naam en een paar woorden waarmee ik de uitstraling van mijn bureau aangaf. Bovendien wilde ik dat het beeldmerk aan zou spreken bij kinderen, als zij langs mijn auto liepen. Al bij het eerste ontwerp had Daisy de juiste snaar geraakt en konden we gaan doorpraten over de verdere uitstraling van de website. Alle voorstellen die Daisy deed waren ‘raak’ en sloten helemaal aan bij wat ik wilde. Daisy voelde dat perfect aan. Het resultaat is een kant en klaar opgeleverde website met alle features die ik er graag in wilde hebben. Echt een site waar ik heel trots op ben!
  Monique
  Gastouderbureau Sproet
 • Natasja
  Ik heb altijd zelf mijn logo’s ontworpen, ik zag nooit zo het nut om dat uit te besteden. Veel te duur en iemand zou het toch nooit zo kunnen maken als ik in mijn hoofd had. Toen leerde ik Daisy kennen en in gesprekken met haar begon mij steeds duidelijker te worden hoe belangrijk het is om een branding te hebben die uitstraalt wie jij bent en waar je voor staat. Langzamerhand begon mijn branding me steeds vaker te irriteren. Het paste gewoon niet meer. Ik vertelde Daisy over mijn irritatie en dat ik maar niet helder wist te krijgen want ik dan eigenlijk wel wilde en wat dan wel bij mij en mijn bedrijf paste. Daisy stelde me een aantal vragen en zorgde er daarmee al heel snel voor dat het bij mij ging kriebelen. Wow, zij snapt mij! Ik voelde dat ik eindelijk iemand had gevonden die het weleens voor elkaar zou kunnen boksen om datgene wat ik in mijn hoofd had uit te werken op papier. En dat is haar absoluut gelukt! Ik had nooit durven dromen dat het ooit iemand zou lukken om een logo te maken dat helemaal naar mijn zin is (ik ben niet de makkelijkste namelijk). Daisy had steeds aan een half woord van mij genoeg en heeft een prachtig logo voor me ontworpen. Ik kreeg het logo opgeleverd helemaal kant en klaar in verschillende extensies en compleet met alle kleurcodes. Superhandig! En nu kijk ik er enorm naar uit om door te pakken met Daisy en mijn website en Social Media eens flink onder handen te nemen zodat ik ook daar helemaal ‘IK’ kan gaan uitstralen!
  Natasja
  Happy Profit