Gratis Brand Scan

Laat jouw brand scannen door een Brand Stylist!

Je hebt nog geen brand...
...en wilt graag een professionele brand voor jouw business
...en weet nog niet goed wat je wilt uitstralen

Je hebt een brand...
...en het voelt niet 100% goed
...en je weet niet waar je moet beginnen, zodat jouw brand 100% past

Dan past de gratis Brand Scan bij jou!

Ja, ik wil een Brand Scan

Postadres

Gouvernestraat 2A
3014 PN Rotterdam

Lijkt mij leuk om van jou te horen!

Heb je een vraag? Wil je samenwerken? Laat het mij weten!

  Lieve woorden

  • Monique
   Toen ik na 10 jaar besloot om mijn gastouderbureau een andere naam te gaan geven hoorde daar ook een andere huisstijl en een nieuwe website bij. Het enige dat ik had was de naam en een paar woorden waarmee ik de uitstraling van mijn bureau aangaf. Bovendien wilde ik dat het beeldmerk aan zou spreken bij kinderen, als zij langs mijn auto liepen. Al bij het eerste ontwerp had Daisy de juiste snaar geraakt en konden we gaan doorpraten over de verdere uitstraling van de website. Alle voorstellen die Daisy deed waren ‘raak’ en sloten helemaal aan bij wat ik wilde. Daisy voelde dat perfect aan. Het resultaat is een kant en klaar opgeleverde website met alle features die ik er graag in wilde hebben. Echt een site waar ik heel trots op ben!
   Monique
   Gastouderbureau Sproet
  • Natasja
   Ik heb altijd zelf mijn logo’s ontworpen, ik zag nooit zo het nut om dat uit te besteden. Veel te duur en iemand zou het toch nooit zo kunnen maken als ik in mijn hoofd had. Toen leerde ik Daisy kennen en in gesprekken met haar begon mij steeds duidelijker te worden hoe belangrijk het is om een branding te hebben die uitstraalt wie jij bent en waar je voor staat. Langzamerhand begon mijn branding me steeds vaker te irriteren. Het paste gewoon niet meer. Ik vertelde Daisy over mijn irritatie en dat ik maar niet helder wist te krijgen want ik dan eigenlijk wel wilde en wat dan wel bij mij en mijn bedrijf paste. Daisy stelde me een aantal vragen en zorgde er daarmee al heel snel voor dat het bij mij ging kriebelen. Wow, zij snapt mij! Ik voelde dat ik eindelijk iemand had gevonden die het weleens voor elkaar zou kunnen boksen om datgene wat ik in mijn hoofd had uit te werken op papier. En dat is haar absoluut gelukt! Ik had nooit durven dromen dat het ooit iemand zou lukken om een logo te maken dat helemaal naar mijn zin is (ik ben niet de makkelijkste namelijk). Daisy had steeds aan een half woord van mij genoeg en heeft een prachtig logo voor me ontworpen. Ik kreeg het logo opgeleverd helemaal kant en klaar in verschillende extensies en compleet met alle kleurcodes. Superhandig! En nu kijk ik er enorm naar uit om door te pakken met Daisy en mijn website en Social Media eens flink onder handen te nemen zodat ik ook daar helemaal ‘IK’ kan gaan uitstralen!
   Natasja
   Happy Profit
  • Monique
   Voor mijn uitgeverij had ik zelf al een vaag idee in mijn hoofd voor een logo. Ik wilde een tekening van mijn eigen hand, zoals ik die vroeger maakte, met kindjes van over de hele wereld op mijn vingers, als basis voor mijn huisstijl. Maar het moest er wel ook professioneel en strak uitzien. Daisy snapte meteen wat ik bedoelde, ook al had ik die originele tekening niet meer. Zij maakte een gestileerde hand met vijf verschillende kinderen. De kleuren die zij koos waren zowel speels als professioneel en daarmee vormde het logo een perfecte basis voor de gehele huisstijl en uitstraling van Antropokids.
   Monique
   Antropokids
  • Joni
   Samenwerken met Daisy is één groot feest! Voor mijn platform VLWSSN wilde ik een aantal Instagram-illustraties. Ik had een moodboard gemaakt en op basis daarvan creëerde Daisy illustraties die perfect bij mijn merk passen. Het is heel bijzonder hoe iemand zó goed mijn ideeën vorm kan geven! Daisy denkt heel fijn mee en weet precies wat je nodig hebt om jouw ideeën tot leven te brengen. Ik kijk nu al uit naar ons volgende project!
   Joni
   VLWSSN