In 2011 heb ik, Daisy van Tussenbroek, mijn bedrijf ideeëndesk opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een adviesbureau gericht op innovatie en ontwerp, gevestigd in Rotterdam. Ik maak gebruik van de strategie human-centered design (ook wel design thinking genoemd). Dit houdt in dat de doelgroep altijd centraal staat in het ontwerpproces. Ik houd ervan om een doelgroep te observeren, met haar te praten en erachter te komen wat ze écht wil. Door gebruik te maken van verschillende ontwerpmethoden kunnen we veel informatie verzamelen en zo een unieke business creëren.

De ideeëndesk is een plek voor sociale ondernemers om hun ideeën tot leven te laten komen. Je kunt bij ons op een laagdrempelige manier jouw ideeën onderzoeken door de tools en methoden die we voor jou klaar hebben liggen. Zo maken we het onderzoeken van ideeën leuker. Heb je jouw businessplan klaar? Dan kun je bij ons ook terecht voor een merkidentiteit.

Missie

Wij helpen sociaal ondernemers een beleving te geven aan een idee. We zorgen voor een vliegende start en laten het idee tot leven komen. Met ons bouw je aan een impactvolle business.

Visie

Wij streven ernaar om de wereld beter te maken door sociaal ondernemers te helpen met het tot leven laten komen van innovatieve, duurzame en maatschappelijke ideeën. In een vertrouwde en huiselijke omgeving bieden wij tools, kennis en ervaring. Samen verbeteren en verrijken we de wereld door van een idee een impactvolle business te maken.

About us

Leer ons kennen

Ons team bestaat uit zzp’ers die elk een eigen specialisatie hebben en aansluiten als de opdracht daar naar vraagt.