Daisy van Tussenbroek, Brand Stylist & Illustrator

Hi, leuk je te ontmoeten!

Terwijl jij jouw verhaal vertelt, stromen de ideeën door mijn hoofd en start ik met het visualiseren van jouw business. Dat vind ik echt het allerleukste; jouw belangrijkste waarden omzetten in beeld en samen bouwen aan een succesvolle (online) business. Ik wil met de ideeëndesk alle ideeën van ondernemers tot leven brengen en elk bedrijf een eigen beleving geven.

Naast werk voor klanten vind ik het leuk om te illustreren. Op Instragram zul je dan ook regelmatig mijn eigen werk voorbij zien komen.

Leuke weetjes over mij
Ik houd van reizen (liefst Engeland), lekker eten (sushi), mediteren, yoga, boksen, naar musicals (voornamelijk in Londen) en de bios gaan (ik heb een Cinevillepas) en mijn favoriete thee is chai latte.

Wat klanten zeggen over mij
‘Ik had gelijk het vertrouwen dat jij mijn gevoel kan vertalen.'
‘Ik had met jou gelijk een persoonlijke klik.'
‘Ik had het vertrouwen al in jou voordat je begon met illustreren.'
‘Ik vind het leuk dat je meedenkt over totale concepten.'
‘Ik bel jou altijd graag, daar krijg ik heel veel energie van.'
‘Ik vind het fijn dat jij mijn ideeën concreet maakt.'

Wil je aan de slag met jouw idee?
Je kunt met mij een gratis online ideeënsessie inplannen van 30 min. Heb je een andere vraag dan kun je mij altijd een mailtje sturen via daisy@ideeendesk.nl


Mijn services Volg mij op Insta
 

Lieve woorden


Toen ik na 10 jaar besloot om mijn gastouderbureau een andere naam te gaan geven hoorde daar ook een andere huisstijl en een nieuwe website bij. Het enige dat ik had was de naam en een paar woorden waarmee ik de uitstraling van mijn bureau aangaf. Bovendien wilde ik dat het beeldmerk aan zou spreken bij kinderen, als zij langs mijn auto liepen. Al bij het eerste ontwerp had Daisy de juiste snaar geraakt en konden we gaan doorpraten over de verdere uitstraling van de website. Alle voorstellen die Daisy deed waren ‘raak’ en sloten helemaal aan bij wat ik wilde. Daisy voelde dat perfect aan. Het resultaat is een kant en klaar opgeleverde website met alle features die ik er graag in wilde hebben. Echt een site waar ik heel trots op ben!


Monique - Gastouderbureau Sproet
www.gastouderbureasproet.nl