"Toen ik na 10 jaar besloot om mijn gastouderbureau een andere naam te gaan geven hoorde daar ook een andere huisstijl en een nieuwe website bij. Het enige dat ik had was de naam en een paar woorden waarmee ik de uitstraling van mijn bureau aangaf. Bovendien wilde ik dat het beeldmerk aan zou spreken bij kinderen, als zij langs mijn auto liepen. Al bij het eerste ontwerp had Daisy de juiste snaar geraakt en konden we gaan doorpraten over de verdere uitstraling van de website. Alle voorstellen die Daisy deed waren ‘raak’ en sloten helemaal aan bij wat ik wilde. Daisy voelde dat perfect aan. Het resultaat is een kant en klaar opgeleverde website met alle features die ik er graag in wilde hebben. Echt een site waar ik heel trots op ben!"

Monique | www.gastouderbureausproet.nl | Amersfoort
"Voor mijn uitgeverij had ik zelf al een vaag idee in mijn hoofd voor een logo. Ik wilde een tekening van mijn eigen hand, zoals ik die vroeger maakte, met kindjes van over de hele wereld op mijn vingers, als basis voor mijn huisstijl. Maar het moest er wel ook professioneel en strak uitzien. Daisy snapte meteen wat ik bedoelde, ook al had ik die originele tekening niet meer. Zij maakte een gestileerde hand met vijf verschillende kinderen. De kleuren die zij koos waren zowel speels als professioneel en daarmee vormde het logo een perfecte basis voor de gehele huisstijl en uitstraling van Antropokids."

Monique | www.antropokids.nl | Amersfoort
"De bewonersorganisatie Werkgroep Oud Charlois had sinds 2003 een website. Deze website bestond uit veel tekst en was door de jaren langzamerhand achterhaald en daardoor zeer onaantrekkelijk. Door het wegvallen van de toenmalige webbouwer, was er niemand meer over die, op het uploaden van de agenda en de pdf-wijkkrant na, de website kon aanpassen. De site werd daardoor nauwelijks nog bezocht, terwijl ’t hét communicatiemiddel met de wijk kan zijn.

In 2019 besloot het bestuur van de Bewonersorganisatie (officieel Bewonersvereniging) dat er een nieuwe website diende te komen. We kwamen bij Daisy uit, die ons aan de hand nam, zodat er zo stap voor stap onze nieuwe website ontstond. We selecteerden eerst een voor ons passende template uit de vele templates, die zij ter beschikking had. Ze paste de vormgeving aan naar onze wensen. Daarna gingen we in discussie over de inhoud: wat was belangrijk voor de Bewonersorganisatie, voor de Wijk en voor de Bewoners. Aldoende kwamen we tot een aantal hoofdzaken, die in webpagina’s werden omgezet. Telkens gaf Daisy de voorzet en zorgde de Werkgroep voor de verdere inhoudelijke invulling. Intern werd de inhoud voorbereid door de redactie van de wijkkrant. Nadat het concept klaar was, werd deze aan de het bestuur en de redactie van de wijkkrant getoond. Vooral aan de hand van de adviezen en aanbevelingen van Daisy werd de site al discussiërend gefinetuned. Daarnaast leerde ze ons hoe we de inhoud zelf konden aanpassen aan de actualiteit. Mochten we daarbij hulp nodig hebben, dan kunnen we haar altijd benaderen. Ze stond en staat ons nog steeds met raad en daad bij. We hebben nu een mooie website, waar we trots op zijn en die we zelf actueel kunnen houden. En bij problemen is één mailtje of belletje voldoende om ze op te lossen."

Frans | www.werkgroepoudcharlois.nl | Rotterdam