Gastouderbureau Sproet
september 5, 2020
Meesterwerk
september 4, 2020

Brand Identity voor Antropokids


Het verhaal van Antropokids

Antropokids wil graag bijdragen aan een vreedzamere wereld voor de toekomstige generaties. Ze maken producten die kinderen laten kennismaken met de diversiteit van mensen en culturen in de wereld waarvan zij deel uitmaken.

Brainstormsessie
Monique had al heel lang een tof idee in haar hoofd van een hand met poppetjes. Dit is wat ze vroeger altijd heel veel tekende. Daarmee ging ik aan de slag en zie hieronder het resultaat.

Lieve woorden van Monique

"Voor mijn uitgeverij had ik zelf al een vaag idee in mijn hoofd voor een logo. Ik wilde een tekening van mijn eigen hand, zoals ik die vroeger maakte, met kindjes van over de hele wereld op mijn vingers, als basis voor mijn huisstijl. Maar het moest er wel ook professioneel en strak uitzien. Daisy snapte meteen wat ik bedoelde, ook al had ik die originele tekening niet meer. Zij maakte een gestileerde hand met vijf verschillende kinderen. De kleuren die zij koos waren zowel speels als professioneel en daarmee vormde het logo een perfecte basis voor de gehele huisstijl en uitstraling van Antropokids."

Monique - Antropokids
www.antropokids.nl