Kinderboek Sproet
januari 16, 2021

Brand & Website Identity voor Diëtistenpraktijk Becks & Havers


Het verhaal van Becks & Havers

Angelique Becks en Harriët Havers zijn al meer dan 25 jaar praktijkhouders van Diëtistenpraktijk Becks & Havers. Inmiddels werken ze met z'n 5en in de praktijk. Binnen de praktijk heeft iedereen zijn specifieke aandachtsgebieden.

Brand & Website Identity
De praktijk is al meer dan 10 jaar klant bij de ideeëndesk. 10 jaar geleden heb ik voor hun een minimalistisch en passend logo ontwerpen en in de tussentijd hun branding verder uitgewerkt: afsprakenkaartje, briefpapier, flyers etc.

Het logo is een appeltje en is tegelijkertijd ook een &-teken. Het appeltje staat daarom tussen Becks & Havers in. Het appeltje kenmerkt de Diëtistenpraktijk.

Een paar maanden geleden mocht ik ook hun website updaten met daarin een shop. Zij wilden graag hun dagmenu's en hun programma Live-It verkopen. De website is frisser, duidelijker en toegankelijker geworden. Meer zien? Ga naar dpbh.nl.

Lieve woorden van Angelique en Harriët

"De start van onze werkrelatie met Daisy is al een tijd geleden: zij heeft toen voor ons, in een heel kort tijdsbestek, een heel treffend en toepasselijk logo gemaakt. Dat was de start van een heel prettige samenwerking, die nog altijd van kracht is. Daisy staat nog altijd voor ons klaar en denkt met ons mee, bijvoorbeeld als het gaat om onze website, drukwerk en PR-materiaal."

Diëtistenpraktijk Becks & Havers
www.dpbh.nl