Happy Profit
september 7, 2020
Antropokids
september 5, 2020

Brand & Website Identity voor Gastouderbureau Sproet


Het verhaal van Gastouderbureau Sproet

Bij Gastouderbureau Sproet zijn ze allemaal moeder. Vanuit die ervaring weten zij hoe kwetsbaar jonge kinderen zijn. Gastouderbureau Sproet gelooft dat zij alleen vanuit hun eigenheid en eigen-wijsheid kunnen groeien en ontwikkelen als zij zich veilig voelen in hun omgeving.

Brand & Website Identity
Het eerste gesprek met Monique was gelijk raak, we hadden een hele goede klik. Monique vertelde gepassioneerd over haar gastouderbureau en vertelde haar wensen en ideeën. Daar kreeg ik heel veel motivatie van en de ideeën stroomden al gelijk door mijn hoofd. Ze wilde heel graag een kindergezichtje met sproetjes in het logo verwerkt hebben en daarnaast kleuren die zowel voor jongens als meisjes leuk zijn. Een genderneutraal logo.

Bekijk hieronder het resultaat van zowel het logo als de website.

Lieve woorden van Monique

"Toen ik na 10 jaar besloot om mijn gastouderbureau een andere naam te gaan geven hoorde daar ook een andere huisstijl en een nieuwe website bij. Het enige dat ik had was de naam en een paar woorden waarmee ik de uitstraling van mijn bureau aangaf. Bovendien wilde ik dat het beeldmerk aan zou spreken bij kinderen, als zij langs mijn auto liepen. Al bij het eerste ontwerp had Daisy de juiste snaar geraakt en konden we gaan doorpraten over de verdere uitstraling van de website. Alle voorstellen die Daisy deed waren ‘raak’ en sloten helemaal aan bij wat ik wilde. Daisy voelde dat perfect aan. Het resultaat is een kant en klaar opgeleverde website met alle features die ik er graag in wilde hebben. Echt een site waar ik heel trots op ben!"

Monique - Gastouderbureau Sproet
www.gastouderbureausproet.nl