Antropokids
september 5, 2020

Brand & Website Identity voor Meesterwerk


Het verhaal van Meesterwerk

Meesterwerk maakt juridische ondersteuning toepasbaar, toegankelijk en doelgericht. De dienstverlening van Meesterwerk kenmerkt zich door een praktische aanpak en advies op maat. Meesterwerk beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren (interim) juristen die altijd en overal voor de klant klaarstaan.

Brand & Website Identity
Een brand en website dat professioneel, zakelijk en jong is; daar ging ik voor. Paul beschreef heel duidelijk wat hij wilde en dat gaf mij een heel goed beeld over hoe ik het uiteindelijk ging ontwerpen. Ik wist al snel dat ik iets heel krachtigs kon maken met de letters M en W. Uiteindelijk heeft zich dit goed uitgepakt en is het een krachtig, passend en minimalistisch beeldmerk geworden.

Lieve woorden van Paul

"Naast de inhoudelijke en creatieve expertise, staat Daisy voor een frisse en kordate aanpak waarbij afspraken goed worden opgevolgd. Daisy is goed in staat om ideeën en plannen van klanten om te zetten in een concreet resultaat. Daisy helpt daarbij om deze plannen helder te krijgen en neemt de klant gedurende de opdracht vervolgens goed mee in de stappen die gezet worden om te komen tot het uiteindelijke resultaat. Hierdoor sluit het eindresultaat zeer goed aan op de wensen van de klant. Als klant ben ik dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en zou ik Daisy zeker aanbevelen."

Paul - Meesterwerk
www.meesterwerk.eu